Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Rehabilitering

Møllehjemmet har forskellige aktivitetstilbud

”Plejecenteret er beliggende helt op ad aktivitetscentret Auning, og vi har derfor stor glæde af deres tilbud. Aktiviteterne på selve Møllehjemmet tilpasses de individuelle behov og tilbuddene skifter derfor ud fra, hvem der bor på centret.
En gang om måneden afholdes der beboermøder, hvor beboerne er med til at bestemme, hvilke aktiviteter der skal prioriteres.
Vi har en engageret gruppe af frivillige, som går ture med beboerne, vi har rickshaw-cykler, som frivillige også ofte bruger, når vejret tillader det, og vi har en bus som luftes mindst hver onsdag, hvor interesserede kommer med ud og ser landskabet, årstiderne og byerne og nogle gange stopper ved stranden eller ved en iskiosk.
Vi har fællessang, stolegymnastik, bagning og havearbejde, når der er frivillige og/eller personale til det, og vores ernæringsassistenter fokuserer på at inddrage alle interesserede i dele af madlavningen.
Ud over de dagligdags aktiviteter, har vi selvfølgelig også større arrangementer som Høstfest.
Vi har plads til flere frivillige, som har ideer til, hvordan vi kan skabe endnu flere aktiviteter. F.eks. kunne vi godt tænke os frivillige, som vil køre busture, lave let havearbejde med beboerne, bage, læse op fra lokalaviserne osv.
Vil man høre mere, kan det gøres ved at ringe til afd. leder Heidi Hass Madsen på tlf. 51816365 eller på hhma@norddjurs.dk

 

Aktiviteter

Aktiviteter på Møllehjemmet

Hvis du ønsker mere information om aktiviteter kan du kontakte ergoterapeut

Karen Margrethe Udsen tlf. 40 85 90 12

Find vej til Møllehjemmet

Tryk på kortet eller find flere kontaktoplysninger under kontakt.